Tack för fint 2022 & alla önskas gott nytt bandy-år !

IFK Rättvik bandy tackar sponsorer, gamla och nya supporters för året som gått. Tack för att ni kommer på matcher, deltar i Andelslotteri, köper merchandise, bidragit till Träsargen och mycket annat.
Stort tack till alla volontärer för att ni sitter i sekretariat, är bollkallar, sargvakter, publikvärd, står å hejjar på laget, ni städar.. ja allt, för att vi ska vara gott värdskap för motståndare och egna lag.

Hur är status i klubben just nu?
Medlemsantal har ökat från 246 (nov-21) till 346 (nov -22), vilket är bra i dessa tider.
Bra publiksnitt på dam-matcher med 80 pers i snitt och herrarna har 217 i snitt – som ändå är 20% mer än i 2019! Båda lagen levererar bra bandy på isen, stämningen god, maten god, musiken bra i arenan – så vi önskar och jobbar för att nå flera till upplevelsen!

Skridskokul (fr 5 år), U10, U12, F14-16, P16 är alla i gång med träningar, serier och poolspel. God stämning råder i lagen.. Projekt Träsargen var lyckat med bidrag från 170 privata och företag, nu med alla namn på stor guldtavla i hallen.
Klubben har lyft upp Värdegrunds-arbetet och alla lag/spelare har fått genomgång av vår värdegrund i detalj. Glädje och Gemenskap med Ansvar och Respekt

Allt detta arbete har vi gjort tillsammans. Precis som på bandybanan – så jobbar vi som lag. ”Laget bakom laget” är ett arbetssätt i klubben. Alla från styrelse, ledare, tränare, föräldrar, slipare, sjukgymnaster, kockar, städare är med å bidrar. Tillsammans blir vi bättre.

Gott Nytt År!