Välkomna till skridskokul på is!!

I SkridskoKul (för alla barn 5-9 år) kommer vi självklart att spela bandy men vi lägger först och främst tyngdpunkten på skridskoåkning och lek.
Det ska vara roligt att åka ner till Rättvik Arena, åka skridskor, leka och busa tillsammans med sina kompisar. Att se och bry sig om varandra är också en viktig del i skridskokul.
Genom att delta i skridskokul får barnen på ett lekfullt sätt möjlighet att röra på sig och lära sig grundläggande färdigheter med skridskoåkningen och bandy på is!

Ledare är Anders Modén tillsammans med aktiva spelare från IFK Rättvik.

Föräldrar
Vi är jätteglada att se många föräldrar med i IFK Rättvik. Om du som förälder vill vara med och hjälpa till är det alltid välkommet. Var gärna med på isen med skridskor på fötterna!

Tider
Under hösten 18 har skridskokul haft namnet bandykul men är nu omdöpt till skridskokul ….eftersom vi har så kul!
Efter juluppehållet startar vi igen och både gamla och nya deltagare är varmt välkomna.
Söndagen den 6 januari kl 17-18 och fortsätter till och med söndagen den 17 februari .

Anmälan
Ingen föranmälan. Kom till Rättvik Arena så tar vi emot er! Namn och övriga kontaktuppgifter tar vi på plats. Den enda kostnaden för att vara med i bandykul är 200:- i medlemsavgift. Detta är för att man måste vara medlem i föreningen ur försäkringssynpunkt. Faktureras på mejl från föreningen.

Säkerhet
Skridskor, halsskydd och hjälm med galler är obligatoriskt för deltagande i Skridskokul. En klubba kan lätt hamna i ansiktet om någon tappar balansen.
Vi rekommenderar även knäskydd och armbågsskydd.

Välslipade skridskor är bra/nödvändigt.Ni kan få hjälp med det innan vi börjar skridskokulpasset. Kom kl 16.30 vid de två första tillfällena så slipar vi era barns skridskor!!

Det måste alltid finnas en förälder/vuxen på plats i hallen med ansvar för respektive barn. Om man tillfälligt behöver gå iväg så måste det meddelas till någon av ledarna samt att man delger sitt telefonnummer.

Vi fotograferar ibland på Skridskokul .Alla namn på hjälmarna raderas alltid innan bild används. I de fall det är närbilder och enskilda barn lätt kan identifieras söker vi alltid godkännande från målsman innan bilden används.

Frågor och information
Frågor kan ni ta med ledarna på plats eller så får ni gärna höra av er till Mattias Stenis i föreningen: Mattias.stenis@ifkrattvik.com eller 073-50 88 662
Information om träningar och andra saker som händer för skridskokul kan ni hitta på följande adress: https://www.svenskalag.se/ifkrattvikbandy

 

Välkomna alla barn till SKRIDSKOKUL på is!!

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search