P19

I tisdags förlorade P19 mot Falu BS med 5-7 i Rättvik Arena men får chansen att studsa tillbaka bara några dagar efter. IFK Rättvik P19 spelar sin andra match för veckan på fredag mot Ljusdal på bortaplan. Det blir en tuff utomhusmatch mot ett av seriens topplag som inte har tappat en enda poäng på sina tre spelade matcher. Matchen mot Ljusdal blir IFK Rättviks femte seriematch och i dagsläget ligger man på en sjätte plats i tabellen.

29/11 19:00 Ljusdal – IFK Rättvik P19

Herr

Efter förra helgens tunga bortaresa som slutade poänglös, får herrarna revanschera sig en vecka senare. Herrlaget spelar två matcher även denna helg och den här gången är det de södra lagen som hälsar på i norr. Kungälv och Gripen Trollhättan kommer på besök i Rättvik Arena och ställs mot ett revanschsuget IFK Rättvik herr.

Kungälv kommer från en överraskande seger mot Tellus (4-1) men har innan det förlorat 3 matcher och vunnit en. Laget ligger på en 12:e plats i tabellen och har 2 poäng upp till IFK Rättvik som ligger 8:a.

Med 8 poäng och en andra plats i tabellen hittar vi söndagens motstånd. Gripen Trollhättan har 4 vinster och en förlust.

30/11 15:00 IFK Rättvik herr – Kungälv

1/12 15:00 IFK Rättvik herr – Gripen Trollhättan

Dam

På söndag spelar IFK Dam sin 4 match för säsongen. Det är den tredje kampen på raken som sker på bortais.

Tränare Kenneth Jonsson och Jocke Momqvist säger så här:

Laget som står för motståndet denna gång är Härnösand.  Tidigare matcher mot Härnösand har varit jämna kamper med en liten fördel för residensstaden i Västernorrland. Rättvik ser fram emot matchen och laget har stärkts både fysiskt samt mentalt under denna vecka. I skrivande stund finns hela truppen att tillgå för helgens kamp.

Som läget ser ut nu, vädermässigt, så kommer det att bjudas på förstklassig is vilket medför toppen underhållning från två välspelande lag på Högslättens idrottsplats , söndag 13:00.

Övrigt som känns positivt för Rättviks damer är att ryktet om den goda  sammanhållning spridit sig och en ny målvakt anslutit till truppen.

1/12 13:00 Härnösands AIK – IFK Rättvik dam

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search