Herr

IFK Rättvik Herr spelar på lördag mot Unik, hemma i Rättvik Arena. Senaste matchen lagen emellan slutade 2-3 i IFK Rättviks favör, det var en jämn match som egentligen hade kunnat sluta hur som helst. Unik ligger på en 14:e plats i tabellen vilket innebär att de i nuläget är placerade för negativt kval. Det är en placering som Unik förmodligen inte är så nöjda med och kommer därför göra allt för att ta poäng i sina sista matcher. IFK Rättvik knackar på dörren till ett positivt kval och vill, liksom Unik, ta alla poäng som erbjuds i de resterande matcherna av serien.

8/2  15:00  IFK Rättvik Herr – Unik

U16

Strax efter herrlaget, spelar IFK Rättvik/Karlsbyheden U16 i Rättvik Arena. U16 möter Selångers SK i en tuff match där man vill fortsätta bygga på sitt spel med högt bolltempo och stor delaktighet.

8/2  18:00  IFK Rättvik/Karlsbyheden U16 – Selångers SK

Dam

IFK Rättvik Dam kommer från en stark bortaseger mot Grycksbo IF. På söndag spelar damerna ännu en bortamatch, denna gång mot Söråkers IF. Söråker har ännu inte förlorat en seriematch under säsongen och toppar tabellen på 16 poäng. Nu får damlaget chansen att bryta tabellettans segersvit och bygga vidare på sin egen.

9/2  13:00  Söråkers IF – IFK Rättvik Dam

P19

IFK Rättvik P19 spelar på söndag sin tredje match i fortsättningsspelet av Juniorelitserien. De första två matcherna har slutat i förlust, men nu får man chans att revanschera sig. Hammarby gästar Rättvik Arena och står för motståndet när IFK Rättvik P19 går för 2 poäng.

9/2  14:00  IFK Rättvik P19 – Hammarby

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search