Dam

Efter senaste matchen mot Hammarby har damerna haft ett längre matchuppehåll, men nu ska de in i hetluften igen. På söndag ska damerna tillbaka till huvudstaden för att möta Spånga Bromsten på en Stockholmstempererad is.

Laget har fokuserat på att anpassa spelet efter en troligtvis svår uteis under veckans träningar. Arbetsmoralen är bra i laget och det har varit riktigt bra fokus på träningarna med hög fart. Inför helgen krävs det att damerna bygger vidare på noggrannhet och ett hårt jobb där hela laget är med, styrningen och defensiven skall leda oss i matchen.

24/11, 16:00 Spånga Bromsten – IFK Rättvik Dam

 Lagkapten Stina Köppler säger såhär inför matchen:

“Vi ska spela vårt spel så bra som möjligt, oavsett is. Vi vill inte och kommer inte att anpassa oss efter motståndarens spel utan vår ambition är alltid att spela vårt spel och fokusera på att förbättra det. Vi håller på att skapa oss en identitet och en trygghet i spelet som vi ska bibehålla och förstärka”.

 Tränare Jocke Momqvist och Kenneth Jonsson:

“Instämmer i vad Stina Köppler säger. Vi ska spela vårt spel, vi ska oavsett konditionen på isen visa noggrannhet. Vi kommer vara taggade och vill vinna närkamper och “andrabollar”. Följer vi det vi har bestämt att göra på planen då är vi svåra att möta”.

Herrlaget är under helgen på bortaturné med två stopp på resan. Första avstampet är i Småland då man på lördag möter Nässjö och det andra är på söndag i Södermanland där Katrineholm står för motståndet.

23/11, 16:00 Nässjö – IFK Rättvik Herr

24/11, 15:00 Katrineholm – IFK Rättvik Herr

U16 spelar match mot Kalix hemma i Rättvik Arena.

23/11 klockan 10:30, IFK Rättvik U16 – Kalix

P19 spelar derbymatch 26/11 klockan 19:00 mot Falu BS i Rättvik Arena.

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search