P19

Vi börjar med P19 som på fredagen spelade mot Ljusdals BK, en tuff bortamatch som dessvärre slutade i förlust. Det var hemmalaget som kopplade grepp om matchen och hade ledningen med 7-0 innan IFK Rättvik P19 kunde reducera. Efter 90 minuter skrevs slutresultatet till 14-2, ett resultat som inte speglar matchbilden då IFK Rättvik under längre perioder styrde matchen och skapade ett flertal målchanser.

Herr

IFK Rättvik Herr stod inför ännu en helg med dubbla matcher. Två matcher som herrarna gick vinnande ur. Lördagens match mot Kungälv var en ensidig historia, IFK Rättvik fick snabbt en tvåmålsledning och strax innan halvtidsvila kunde IFK Rättviks Tim Stjernström göra 4-1. Herrlaget klev ifrån Kungälv både mål- och spelmässigt och vann komfortabelt med 7-2.

Söndagens match mot Gripen Trollhättan var mer jämn. IFK Rättvik herr hade dock ledningen med 3-1 efter 15 minuter, men Gripen Trollhättan gav inte upp och jagade hela matchen. I den 70:onde minuten reducerade Gripen Trollhättan till 6-5 och matchen stod och vägde. Herrlaget visade ändå att man är starka på hemmaplan och kunde hålla ifrån och tillslut vinna med 9-5.

Dam

Förutsättningarna var perfekta på Högslätten när damerna skulle ta sig an hemmalaget Härnösands AIK. Det kom att bli en jämn match där IFK Rättvik tog ledningen men Härnösand svarade. Damerna hade länge ledningen med 2-3 men med kvarten kvar, kvitterade hemmalaget till 3-3 och resultatet stod sig matchen ut. IFK Rättvik Dam delar på poängen och ligger fortsatt på en andra plats i Damallsvenskan Norra.

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search