Blandade resultat när fyra matcher har spelats under helgen.

IFK Rättvik U16 – Kalix Bandy 4-4
Nässjö IF – IFK Rättvik Herr 8-5
Katrineholm Bandy – IFK Rättvik Herr 9-4
Spånga Bromsten – IFK Rättvik Dam 2-6

Vi börjar med IFK Rättvik U16 som på lördagen tog emot gästande Kalix Bandy i Rättvik Arena. Efter sju minuter tog IFK Rättvik ledningen med 1-0, men bara minuten efter replikerade bortalaget med en snabb kvittering. Matchen var en dragkamp, IFK Rättvik tog ledningen och Kalix svarade. Slutresultatet skrevs till 4-4.

Herrlaget spelade två bortamatcher i helgen, den första mot Nässjö och den andra mot Katrineholm. Trots att IFK Rättvik förde spelet i båda matcherna kunde motståndarlagens effektiva målproducering göra att Herrlaget fick jobba i ständig uppförsbacke. Förluster med 8-5 och 9-4 gjorde att herrarna återvände till Rättvik utan några poäng.

Damlaget kunde bryta helgens vinstlösa mönster efter att de vann starkt över Spånga Bromsten med 2-6 på bortaplan. Inför matchen handlade det mycket om hur man skulle anpassa sig till en “Stockholmstempererad” is, men något besök i Stockholm blev det inte. På grund av isbrist på Spånga IP flyttades matchen till Studenternas IP i Uppsala, något som Damlaget inte påverkades av och tog två viktiga poäng.

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search