Hyra istider i Rättvik Arena

För att boka istider i Rättvik Arena kontakta:

Mattias.stenis@ifkrattvik.com

073-50 88 662

Comments (1)

 1. Åsa Fredin

  Hej Simon!
  Åsa Fredin heter jag och är engagerad i Helenelunds IK Bandy. Först och främst vill jag tacka för en jättefint arrangerad Cup för P12:orna. Alla, både vuxna och barn, hade en toppenhelg!
  Jag fick kontakt med Jocke Momberg hos er och vi pratade en hel del om att vi tycker att det skulle vara kul att köra ett träningsläger en helg hos er i början/mitten av oktober 2015. Vi har också bra kontakt med Spånga bandyklubb, som har berättat att de varit helnöjda med sitt läger hos er. Jag skulle gärna få kontakt med dig för att prata om vad istiderna kan tänkas kosta, sedan sa Jocke att vi kan prata vidare med honom om det går att få ihop vänskapsmatch med Rättviks 03:or.

  Jag har försökt att nå dig flertalet gånger utan att lyckas och skulle därför bli glad om du slår mig en signal på 070-31 41 791.

  Vänliga hälsningar
  Åsa Fredin

Leave a Reply