Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(955)
(125) Pelle
fre, 20 december 2013 17:19:10 +0000

Nu ska man inte bara haka upp sig på matchen mot UNIK. Borta mot KVBS var ju inte riktigt rättvis det kan nog alla som var där intyga men poängen räknas. Det jag menar är hela säsongen inkl. försäsongen. Av målsättning och det man har läst i DT så har ledningen högt ställda förväntningar. Det tycker inte jag att man infriat så här långt. Det är klart att man inte är nöjda med poängskörden så här långt. Jag tycker IFK är bra men man ska noga tona ner förväntningar om Topp 5. Selånger och Härnösand åker ur. IFK, Gustavsberg eller Boltic kan få kvala. Alarmerande att man har tappat 3 poäng på dessa lag som man tycker att man är bättre än. Tappet av Widen och Sundqvist betyder mycket. Säsongen är lång och jag hoppas att det bara går bättre och bättre för er då kan det bli en bra säsong.

(124) Jocke
fre, 20 december 2013 16:46:28 +0000

Ett lag är ju oftast inte bättre än vad tabellen medger. Men det är jämna matcher som med lite mer tur lika gärna kunnat slutat med vinst. inga dåliga lag man möter och det är inte bara att gå ut på isen och hämta poäng. Menar ett lag har 10 bra lägen och gör bara 2 mål(det skapas många lägen av Rättvik) och det andra laget har utdelning på hälften av sina lägen. Med lite av det där berömda flytet så hade Rättvik satt 3 av sina lägen de hade utöver målen de gjorde mot Unik. När det stämmer ser det kanonbra ut. Hoppas de hittar till det spelet lite oftare.

(123) Keka
tor, 19 december 2013 20:57:29 +0000

Varför är jag på alla plattmatcher då?

(122) Pelle
tor, 19 december 2013 08:11:18 +0000

Jo det är sant men ska man vara på övre halvan lär man vinna fler matcher än vad man förlorar. Känns inte alls som IFK har kommit upp på någon nivå, bortsett från Tellus och KVBS borta. Ser ungefär ut som det gjorde i träningsmatcherna. Man kanske har överskattat sitt eget lag. Förluster mot Gustavsberg, Unik och poängtapp mot Boltic är inte godkänt om man ska ligga på den övre halvan. Man kanske har svårt att föra spelet när man möter sk. lag man bör slå?

(121) Jocke
ons, 18 december 2013 21:58:38 +0000

Så himla surt att förlora, tycker Rättvik stundtals spelar ut Unik men får inte in bollen och inget gratis alls offensivt. Unik får turen på sin sida och skapar några lägen som sitter, medan Rättvik missar det mesta+att en del domslut skulle gets till fördel för Rättvik. (straff då de rensar liggandes)Idag var Ifk värd segern. Men så är det i sport sometimes you win and sometimes Loose.

(120) suporter
tis, 17 december 2013 21:13:37 +0000

Halloj!
hur ser laget ut för imorgon?

(119) Jocke

Grymmans(Errans) grabbar....... vad bra vi är.

(118) Erran

Grymt jobbat Grymmans Grabbar!!

(117) A-G
tis, 10 december 2013 10:38:22 +0000

Jätteskojigt att P 15 laget har fått två spelare uttagna till pojklandslaget!

(116) Rättvikare i Stockholm

Rapport från Zinken. Gud så härligt och så spännande! Fantastiskt försvarsspel i 93 minuter! Visste att vi va så här bra! ALLA göra en heltigenom en väldigt väldigt bra taktisk och försvars mässig insats idag!Alla jobbar för varandra tar defensiva åkningar hela tiden och gör det väldigt jobbigt för ett faktiskt riktigt bra Tellus men det är bara det att vi är lite bättre! Tellus har mycket boll men skapar inte direkt dom där heta chanserna och skott utifrån tar ju Rehnvall alla dagar i veckan! offensivt tar vi väldigt bra vara på våra chanser där Bergström gör mål igen här nere i Stockholm han är het och där Karlström gör både mål och passar! Hur många ass har han under en säsong?*L* Hellberg Häggis Taggen åker flera mil skridskor i dag och styr Tellus spelarna rätt in i våra fantastiska backar!Jag kan räkna upp precis HELA laget för det är rakt igenom en väldigt väldigt bra insats av HELA LAGET! Nu kör vi på i den här takten framöver! Synd att man inte få ser er förrens annandagen nu bara.... Men ett stort Lycka Till framöver nu! Och som erran skulle ha sagt det! GRYMMANS GRABBAR!!!!

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search