Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(955)
(135) malmberg

Nu är lagets tankar uppdaterat in och läs vad laget tänker, och även lite om matchen mot Tillberga

(134) Pelle

Nu blir matcherna mot Borlänge avgörande om vart man får kämpa i tabellen. Vid håller fortfarande att IFK har överskattat sin förmåga. Förra säsongen blev det kval. Vad är det som ska göra att man är bättre denna säsong? Jag har inte sett det än iaf. I så fall vad är det som ligger bakom att man inte kommer upp i kvalitet? Varför får inte tränarna ut kapaciteten i truppen som man säger att man har? Nu gäller det att ladda om för annandagen. Man har helt enkelt inte råd med förlust där.

(133) Supporter

nej, det var inte menat som gnäll Malmberg, men om det är som huvudrubrik "inför UNIK" på hemsidan och man är redan inne i nästa omgång mot Tillberga så måste man väl kunna få frågan om man har glömt lösenordet.

(132) en annan i västerås

Visst var Tillberga bättre än Rättvik, har svårt att se något lag ta poäng av dom, tycker det är för mycket solokörning i Rättvik anfallsmässigt, så där har Rättvik en del att jobba med. Defensivt var det inget vidare samtidigt som Tillberga spelade riktigt bra.

(131) på plats i västerås

Bedrövligt dåligt idag sega trötta ifk spelare blev helt övrrkörda av tillberga. De positiva är att det i 2a halvlek blev någon form av anfallsspel! Hellberg och Häggis försökte iallafall få igång nån form av anfallsspel men försvarsmässigt under all kritik! Men som sagt små små förbättringar i 2a som vi kan bygga på till annandagen! God Jul!

(130) malmberg

Matchen slutade 14-2 till tillberga. Våra mål gjordes av häggström och ljungberg.

(129) på plats i västerås

7-1 till tillberga i halvtid och keka DE HÄR ÄR DEN SÄMSTA MATCHEN!Alla i tillberga förutom reserv målvakten...är bättre en ifks bästa som för övrigt är jocke ljungberg men helt otroligt dålig första halvlek hoppas på uppryckning till andra.....

(128) malmberg

Det är en jävla massa gnäll hela tiden. Vi jobbar alla idellt och gör så gott vi kan. Ni som gnäller kan väl försöka hjälpa till lite.

(127) malmberg

Tyvärr nere i örebro och har inte tillgång till datorn.

(126) supporter

Har webmaster förlorat lösenordet för att uppdatera hemsidan. Som det ser ut nu är det bara gästboken som är levande.

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search