Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(955)
(185) Rättvikarn
tor, 6 februari 2014 12:09:05 +0000

Komigen nu grabbar! Kämpa på nu jag tycker ni är bra och tror på er! Upp med humöret och ni har faktiskt i år varit mycket närmare alla lag en förra året många udda målsförluster och stundtals fantastiskt bra spel både offensivt och deffensivt! Gäller att göra det en hel säsong bara och jag lovar de kommer det med och med tanke på er högsta nivå där ni slår Katrineholm borta 5-6 mot happis borta 2-3 mot Tillberga hemma så.... ja de blir väldigt bra om högsta nivå spelet är där fler matcher! KÄMPA PÅ NU Å UPP MED HUMÖRET! HEJA IFK!

(184) Kamilla
ons, 5 februari 2014 11:09:01 +0000
email

Webmaster - Nu fungerar det, tack! Bilden har varit i vägen tidigare så jag och säkert massa andra som inte har en läsplatta eller en smartphone, har inte kunnat komma åt Match bilderna, eller något annat under fliken
A-lag!
Mycket uppskattat att det blev fixat!

(183) Webmaster

Matchfoton hittar du under menyn A-lag / matchfoton.

(182) Kamilla
email

En liten fråga.. vart hamnar bilderna från matcherna som Göran.E tar? Någon som vet?!

(181) Jocke

Rätt Tomas. Ska hjälpa till och har försökt nå ansvarig av hemsidan för att få inloggning. Vet att du gör ett kanonjobb för att få tag på info, men att alla kanske inte delar med sig utan att du behöver ligga på och fråga.

(180) malmberg

Supporter resan till Karlstad anmäl er nu 150 kr per person Hittils är
Tomas malmberg
Kjell Sjons
Staffan Djupenström
Magnus Svensson
Jocke Momqvist
Mats Jonsson
Håkan Hult
Tommy Bergström
Daniel Torstensson
Jeanette
Erran
Maria Eriksson
Bengt
Käck
anmälda men vi siktar på en stor buss så anmäl er nu till mig malmberg på nr 073-9837807


(179) malmberg

Jag vet att ni alla vill att det ska skrivas mer, jag försöker gör så gott jag kan, ibland hinner man tyvärr inte skriva om allt som händer. Intresset är det inge fel på Jocke och det trodde jag du visste men det är väl bara att anmäla ditt intresse och skriva, du har ju pratat om det en hel säsong nu så det är nog dags att du tar tag i det nu och hjälper till och inte bara säger att du kan.

(178) Rättvikare i förskingringen
tis, 28 januari 2014 17:06:59 +0000

Och i Rättviks skytteliga ska Häggis upp 2 mål och Lundin 1.

(177) Jocke
tis, 28 januari 2014 09:29:32 +0000

Håller med! vi ska försöka få igång sidan. Förut var ju Mats väldigt intresserad men nu finns det ingen. Vi kommer tillbaka ska du se:

(176) Brolle

Förlåt Jocke men förra året jag skrev här blev de mycke fel å inte så populärt jag undrade bara lite om matchen i onsdags lite uppdatering om den men jag vet ska inte begära nått när man själv inte bidrar men hade gärna skrivit nått om jag visste nått! Är inte uppe på hedslund på träningen och har inyte Rings nummer så tyvärr kan jag inte bidra. Och förlåt igen om de blev fel i år igen! Men skrev förra året att widde häggis å taggen va bra (fick skit för de) men va händer??? Widde till byn häggis dominant i år å taggen på väg attbli demed så så fel ut va jag inte! Tack för mig ska inte begära nå mer men sidan va för jävligt bra förr men som sagt allt va bättre förr! Eller? Kämpa Ifk!

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search