Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(955)
(215) Karlsson

Läste att Västanfors tar Tillbergas plats! Låter väll ok?

(214) Rättvikare i förskingringen
ons, 7 maj 2014 13:07:46 +0000

Nu kan väl klubben lägga upp den nya truppen under fliken A-laget? 2013/2014 ligger bakom oss. Nu blickar vi framåt!

(213) Jocke

Ja va bra:) men hur ser den ut då?


(212) Rättvikare

Truppen börjar bli klar. IFK kommer att 16 utespelare och 2 målvakter i truppen. Laget har redan börjat träna inför vintern.

(211) utsocknes

Hur ser truppen ut inför nästa säsong?

(210) Jocke
tis, 8 april 2014 09:47:23 +0000

Tjohoooooooo........

(209) Karlsson

Fan va viktigt! Grymt Häggis! Klubb känsla det! Grymt!

(208) Karlsson

Hej de ryktas om både Häggis och taggen till elitserien!? Inte bra det Häggis va ju grym förra året och taggen är ju taggen!Dom behövs!

(207) Anton
tis, 25 mars 2014 06:38:42 +0000

Jag tycker det känns onödigt att ge bort friplatser för de allsvenska lagen till elitserien. Då de två sämsta i elitserien fortfarande kan vara bättre än de lag som kommer upp från allsvenskan.
Det skulle bara bidra till att elitersien tappar status och kvalité.

(206) Erik Stål
tor, 20 mars 2014 11:05:14 +0000
url  email

http://www.bandytexter.n.nu/ Klicka på Mina BrevtUV3R
Kvalet
Gör om kvalet så att det åtminstone blir ekonomiskt och sportsligt rättvist. Som det är nu är det endast en stor kostnad för berörda kvallag. Ingen större publikinvasion på årets matcher, (Gripen litet undantag) med endast två lag som kan ta steget upp. Betydelselösa matcher spelades när serierna var helt klara.
Mitt nya förslag är. Slopa kvalserierna, spela istället playoffmatcher, som det gjordes för div. I och allsvenska lagen. Spänning och publiken fick sitt. Det kvalet tänker jag inte beröra, kanske man kan slipa lite på det också.
Ett absolut måste för kvalet
Är att de två sista lagen åker ur direkt och skall absolut inte få kvala. De allsvenska ettorna går direkt till Elitserien. De allsvenska tvåorna kvalar mot det elfte och tolfte lagen från Elitserien i två playoffmatcher, där tvåorna börjar hemma. Där geografisk hänsyn måste tas. Vinnarna tar elitserieplatserna. Två nya platser garanteras till elitserien samt att chans finns för alla fyra, då de bästa av dem tar steget upp.
Ett annat alternativ är att ettorna i allsvenskan norra och södra playoff spelar mot tvåorna. Ettan i norra mot tvåa i södra och ettan i södra mot tvåan från norra. Vinnarna går direkt upp. Förlorarna får en ny chans mot elitserielagen, nummer elva och tolv. Vinnare där är klara för Elitserien. Detta alternativ ger ett par matcher till för de förlorade lagen från playoff ett.


Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search