Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(955)
(255) Besviken
fre, 19 december 2014 14:23:02 +0000

Härligt IFK! Måste vara en sensation i VÄRLDEN! Man sparkar EN spelare! Alla sparkar tränaren när de går tungt men IFK tar ALLT till en ny nivå!!! Sparka EN spelare!!!Otroligt! Va faaaan håller ni på med? Det är ALLSVENSKAN inte något korplag! Skärpning för helvete!EN enda seger på 9 matcher och ALLT är tydligen! VÄLDIGT TYDLIGEN bara en enda spelares fel!!!

(254) Ifk Rättvik
fre, 19 december 2014 07:55:31 +0000

Ifk Rättvik har tydligen blivit Ifk Gusse.... han sparka den spelaren som de sista 5 åren spelat flest matcher i Ifk han jobbar och bor i Rättvik så om någon ÖVERHUVUDTAGET misstror hans HJÄRTA för Ifk Rättvik så kan jag säga att det inte går att ha mer fel! Ja du Gusse..... sparka krigare med hjärta du! För jag kan säga så här! Jag bryr mig TYVÄRR inte längre! Sista matchen jag såg var mot Köping!! Tack för mig! USCH!

(253) Vad händer?
tor, 18 december 2014 21:35:01 +0000

Vad Händer? Spelare på väg bort??

(252) Jocke
ons, 17 december 2014 15:08:05 +0000

Tror också att ingen känner trygghet och väljer istället för att utmana och gå till anfall, hålla i bollen och slå ett enklare pass till en som tar djup hemåt, tyvärr, riskabelt om man möter lag som ligger högt och styr/jagar. Oftast trycks man fast långt nere på egen planhalva och det räcker med ett par "skitpass" så har motståndaren vassa lägen. Det har hänt i nästan alla matcher att motståndarna tagit ledningen med 1-2 mål tidigt bara för att vi tvekar och slår tveksamma passningar hemåt och då oftast för sakta, det utnyttjar snabba spelare som tex, Klas Nordström. Det vänder nu på Lördag mot Tellus. Tror det kommer gasas rejält från start, hoppas vi iaf. De är vältränade säger de ansvariga så orken borde det inte vara något fel på. Dags att bryta trenden, anfall mera. Sen kommer två lite mer viktiga matcher mot Skutskär som alla väntar sig 4 poäng och borde väl också bli så annars är det riktigt illa tyvärr.

(251) Albin
tis, 16 december 2014 18:00:05 +0000

Håller med dig att det vänds för mycket hemåt, tror att det blir så automatiskt när man inte känner sig trygg bakåt. Tror att man även måste även lira på flera gubbar, så man kan hålla bra tempo och aggresivitet. Grabbarna skall inte vara inne då de har kvarg i benen, de är väl tyvärr rädda att inte få komma in igen. Coachernas uppgift.

(250) Jocke
tis, 16 december 2014 15:52:07 +0000

Börja med att gå så fort vi får bollen, det väntar sig inget lag när man möter Rättvik. Leder ofta till frislag om man inte kommer till avslut eller får hörna. Bättre tappa boll högre upp i banan än att klanta till det på egenplanhalva. och med "tokanfalla" menar jag inte hela laget utan bara de som ska vara med i ett anfall och att de går till anfall mer än nu, måste naturligtvis tänka försvar också. Men håll med om att det vänds för mycket hemåt. Bättre fart på bollen och mer pass så kommer vi att åka ifrån många lag.

(249) Albin
tis, 16 december 2014 14:12:35 +0000


Rättvik "tokanfaller" mot Tellus, måste vara ett drömscenario för Klas Nordström i Tellus, som spottar in minst 3 mål varje match.

(248) Jocke

Anfalla är betydligt mer effektivt än att hålla boll på eget planhalva. precis som du skriver "ALBIN" varför krångla till det när det går att spela enkelt och anfalla mycket mer än man gör idag. Det blir jobbigt att försvara sig mot ett lag som har fart på bollen framåt och i sidled. Börja spela enkelt och mycket passningar(framåt) som de gör på träning så kan vi utnyttja våra duktiga skridskoåkare längre upp i banan än som nu ta fart från eget målområde för att sedan vända hemåt med full fart och inte åstadkomma något, och sedan upprepa i anfallet efter.
Nej anfall är bästa försvar.....
Nu kör vi järnet på Lördag mot Tellus och vi hoppas få se ett Rättvik som tokanfaller gång på gång och struntar i att försöka hålla boll på egen planhalva som hittills inte funkat alls. Måste skapa mer framåt och gör man det så blir procenten mål större.
1-2 pass innan mittlinjen sen fyll på med spelare och komma flera stycken med fart i ett lysande anfall som blir stressande för de flesta motståndare.
Och bryter man motståndarens anfall högt upp så borde det vara böter på att vända hem, stick framåt direkt mot målet, och hoppas medspelare kommer till undsättning, kontra sönder motståndet

(247) Albin

Framåt så blir det mål ! Tänk om det vore så enkelt, studera siffrorna, bygg upp från försvar och framåt med det manskap/kvalité man har, finns inget annat recept. Vi talar om bandy, inte rocket science. Gör det enkelt, krånga inte till det för killarna. Så kommer det att ordna sig, behövs ingen terapi för att fixa detta.

(246) Jocke

Framåt då blir det mål.....

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search