Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(954)
(264) Rättvikare i förskingringen
ons, 31 december 2014 13:24:50 +0000
email

Go Rättvik, Go - för ett Gott Nytt År!

(263) Jocke

Helt rätt där Albin
Gott nytt bandy år på er alla, men först match mot Skutskär igen då.

(262) Albin

Grattis grabbar till vinsten mot Skutskär, välbehövligt. Om man får önska/gnälla, så vill jag se mer samlad offensiv. Ofta ensamma attacker, fort går det, men ineffektivt. Fort men fel.... Försvaret börja se mer stabilt ut. Lagdelarna är mer samlade än tidigare, hoppas detta är en vändning.

(261) The bandy boy

Bra jobbat igår grabbar! Härligt med en vinst.. Vill även tacka övriga i flocken för en rolig resa till Skutskär med härlig stämning. // #10

(260) tomas malmberg
tor, 25 december 2014 10:28:20 +0000

Snart är det dags för annandags bandy! Denna gång blir det mot klassiska skutskär borta. Det kommer att vara en stor buss som går från Rättvik arena ca kl 08.00 och vi beräknar att vara framme runt kl 10.30 i skutskär där vi kommer hinna äta innan matchen som startar kl 13.15.
Kostnaden för denna resa kommer att vara 150 kr för barn och medlemmar i flocken och 200 för övriga. Anmäl sker till mig på nr 073-9837807

(259) Jultomten

Hoho
Snart dyker jag upp så se till att vara snäll nu så kanske det blir hårda paket.
God Jul! på er alla

(258) Albin

Håller fullständigt med Jultomten, man önskar att folk har mer integritet och inte tror på allt de läser på "Digitala Bajamajorna", men så har det alltid varit "enkla hjärnor kräver enkla förklaringar". Se till att killarna får arbetsro, så kommer de reda ut det här !

Kära Gusse, skriv gärna inlägg på siten. men aldrig i GB !!!!

(257) Jultomten

Håller med Gusse fullt ut.
Skippa skitsnacket och lyssna inte på dåliga rykten som säkert spridits på skvallerblaskan Facebook. Ingen har blivit sparkad bara för att man får stå över nån match.
klart att alla är delaktiga om det går dåligt på något sätt men man måste fortsätta jobba på att det ska bli bättre, och då hjälps det inte att snacka skit utan fakta.
Hade det gått bra för laget och nån blir petad från startelvan i en match så hade ingen reagerat över det, eller?
Inte illa av lilla Rättvik att ha ett lag i Allsvenskan, hall, bra organisation och ökande ungdomsverksamhet. Just nu går det dåligt för Seniorlaget och det kanske finns en del att önska men med tiden kommer det. man lär så länge man lever.


(256) Gusse Bjernulf
fre, 19 december 2014 17:37:40 +0000
email

Jag tycker egentligen att detta är fel forum för denna diskussion, men då inläggen innehåller fel fakta vill jag klargöra några saker. Det är ingen spelare som är sparkad. Varken jag eller någon annan i organisationen har sparkat någon spelare. Inför varje match tar ledarstaben ut ett lag. Då spelartruppen består av fler spelare än en laguppställning, står 3 spelare över varje match. De spelare som står över, blir inte sparkade, utan krigar likt alla spelare i truppen om platserna till nästkommande match. Detta har vi gjort hela säsongen och kommer så att göra för att bibehålla bredden och fighten om platserna. Man får vara besviken på resultatet hittills i år, men jag kan lova att ledare och spelare krigar helhjärtat för att hitta rätt i spelet. Jag vet att vi är krigare och har hjärtat i IFK.
Tyck gärna till, men var konstruktiv och använda rätt fakta.
Hör gärna av er till mig, så vi kan föra en saklig diskussion utifrån rätt fakta.
Gusse Bjernulf

(255) Besviken
fre, 19 december 2014 14:23:02 +0000

Härligt IFK! Måste vara en sensation i VÄRLDEN! Man sparkar EN spelare! Alla sparkar tränaren när de går tungt men IFK tar ALLT till en ny nivå!!! Sparka EN spelare!!!Otroligt! Va faaaan håller ni på med? Det är ALLSVENSKAN inte något korplag! Skärpning för helvete!EN enda seger på 9 matcher och ALLT är tydligen! VÄLDIGT TYDLIGEN bara en enda spelares fel!!!

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search