Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(333)
(133) Supporter

nej, det var inte menat som gnäll Malmberg, men om det är som huvudrubrik "inför UNIK" på hemsidan och man är redan inne i nästa omgång mot Tillberga så måste man väl kunna få frågan om man har glömt lösenordet.

(132) en annan i västerås

Visst var Tillberga bättre än Rättvik, har svårt att se något lag ta poäng av dom, tycker det är för mycket solokörning i Rättvik anfallsmässigt, så där har Rättvik en del att jobba med. Defensivt var det inget vidare samtidigt som Tillberga spelade riktigt bra.

(131) på plats i västerås

Bedrövligt dåligt idag sega trötta ifk spelare blev helt övrrkörda av tillberga. De positiva är att det i 2a halvlek blev någon form av anfallsspel! Hellberg och Häggis försökte iallafall få igång nån form av anfallsspel men försvarsmässigt under all kritik! Men som sagt små små förbättringar i 2a som vi kan bygga på till annandagen! God Jul!

(130) malmberg

Matchen slutade 14-2 till tillberga. Våra mål gjordes av häggström och ljungberg.

(129) på plats i västerås

7-1 till tillberga i halvtid och keka DE HÄR ÄR DEN SÄMSTA MATCHEN!Alla i tillberga förutom reserv målvakten...är bättre en ifks bästa som för övrigt är jocke ljungberg men helt otroligt dålig första halvlek hoppas på uppryckning till andra.....

(128) malmberg

Det är en jävla massa gnäll hela tiden. Vi jobbar alla idellt och gör så gott vi kan. Ni som gnäller kan väl försöka hjälpa till lite.

(127) malmberg

Tyvärr nere i örebro och har inte tillgång till datorn.

(126) supporter

Har webmaster förlorat lösenordet för att uppdatera hemsidan. Som det ser ut nu är det bara gästboken som är levande.

(125) Pelle
fre, 20 december 2013 17:19:10 +0000

Nu ska man inte bara haka upp sig på matchen mot UNIK. Borta mot KVBS var ju inte riktigt rättvis det kan nog alla som var där intyga men poängen räknas. Det jag menar är hela säsongen inkl. försäsongen. Av målsättning och det man har läst i DT så har ledningen högt ställda förväntningar. Det tycker inte jag att man infriat så här långt. Det är klart att man inte är nöjda med poängskörden så här långt. Jag tycker IFK är bra men man ska noga tona ner förväntningar om Topp 5. Selånger och Härnösand åker ur. IFK, Gustavsberg eller Boltic kan få kvala. Alarmerande att man har tappat 3 poäng på dessa lag som man tycker att man är bättre än. Tappet av Widen och Sundqvist betyder mycket. Säsongen är lång och jag hoppas att det bara går bättre och bättre för er då kan det bli en bra säsong.

(124) Jocke
fre, 20 december 2013 16:46:28 +0000

Ett lag är ju oftast inte bättre än vad tabellen medger. Men det är jämna matcher som med lite mer tur lika gärna kunnat slutat med vinst. inga dåliga lag man möter och det är inte bara att gå ut på isen och hämta poäng. Menar ett lag har 10 bra lägen och gör bara 2 mål(det skapas många lägen av Rättvik) och det andra laget har utdelning på hälften av sina lägen. Med lite av det där berömda flytet så hade Rättvik satt 3 av sina lägen de hade utöver målen de gjorde mot Unik. När det stämmer ser det kanonbra ut. Hoppas de hittar till det spelet lite oftare.

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search