Bandykuten – Varva för IFK Rättvik

Mer information om festen kommer närmare evenemanget, håll utkik på hemsida och sociala medier.

Har ni frågor om Bandykuten?
Vill du och ditt företag delta i loppet eller göra något i samband med dagen?
Kontakta Matti Myllykoski på 070-345 25 91 eller 
matti.myllykoski@ifkrattvik.com

Lördagen 20:e april 2024 vid Rättvik arena

Bandykuten – Varva för Rättvik är ett välgörenhetslopp för alla, ung som gammal, snabb eller långsam, där du som deltar bidrar till IFK Rättvik Bandys verksamhet.

Samla ihop vänner och bekanta, be dem sponsra dig med en summa för varje varv du springer, spring loppet och bidra på det sättet med pengar till välgörenhet. Ju fler “sponsorer” ju mer pengar samlar du in per varv helt enkelt.

Vi kommer finnas på arenan från 12.00 där ni naturligtvis kan få hjälp med att registrera fler sponsorer. 

Klockan 14.00 genomförs på loppet Hedslunds IP, det pågår i 30 minuter, varje varv är ca 450 meter långt för vuxna och ca 250 meter lång för ungdomar. Ungdomsklass gäller för ungdomar födda -09 och yngre.

Under dagen kommer det finnas möjlighet att köpa fika och det finns tillgång till omklädningsrum för dom som vill duscha och byta om i arenan.

Samla dina egna “sponsorer” till loppet och minst 10kr per varv gäller. Registrering av sponsorer gör ni i formuläret som ni hittar på knappen nedan.  Ange helt enkelt vem det är som sponsrar, summan per varv den sponsrar med och vem sponsringen gäller, när ni har registrerat minst en sponsor är ni anmälda till loppet 🙂  

Klockan 17.30 slår vi upp portarna till arenan där det kommer umgås, äta en bit mat och ha en trevlig fest tillsammans. Vi kommer även bjuda på lite intervjuer med tränare och spelare. 

Entrén kostar 150kr, i priset ingår mat och måltidsdryck.

Alla är naturligtvis välkomna, även dom som inte är medlemmar i föreningen så bjud in alla ni känner, det kommer bli en trevlig kväll där alla vi som älskar IFK Rättvik Bandy får umgås och snacka en massa bandy!