Hur ser det ut med med lagbygget inför kommande säsong?

-Det ser väldigt bra ut tycker jag, 12 spelare klara varav 3 nyförvärv (Markus Karlström, Jesper Hjelm och Marcus Lindholm), sen har flertalet spelare från förra säsongen valt att förlänga vilket också känns riktigt bra då vi vill skapa en kontinuitet i lagbygget. Vi har lyft upp Jocke Björkman och Olle Mårshans som ledare i A-truppen där Jocke kommer att vara huvudtränare med Olle som assisterande. Jocke och Olle har de senaste åren varit ansvariga för vårt P-18 lag där dom har gjort ett kanonjobb, så det känns riktigt bra att rekrytera ledare från våra egna led.

-Sen har vi valt att plocka upp 3 yngre killar i A-truppen (Daniel Aspengren, Simon Bjernulf och Gustav Jonsson), eventuellt kommer vi att lyfta upp några fler av våra yngre lovande spelare.

-Vi väntar även besked från några riktigt intressanta spelare inom en snar framtid.

Hur långt har ni kommit i säsongsplaneringen?

-Jag och ledarstaben har kommit en bra bit på väg med planeringen, träningsstart är 24 April med Andreas Hansson som fystränare. Vi planerar att gå in i Rättvik Arena och köra vår ispremiär på stor plan den 15 augusti och vi har redan ett antal träningsmatcher bokade.

-Med dom möjligheterna vi har så kommer vi att komma väl förberedda till säsongspremiären.

Målsättning för säsongen?

-Det primära målet för säsongen är att vi ska tillbaka till allsvenskan.

Vi tackar Danne för intervjun och så ses vi i Rättvik Arena i höst!

Kontakta oss

Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

0

Start typing and press Enter to search