Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(328)
(248) Jocke

Anfalla är betydligt mer effektivt än att hålla boll på eget planhalva. precis som du skriver "ALBIN" varför krångla till det när det går att spela enkelt och anfalla mycket mer än man gör idag. Det blir jobbigt att försvara sig mot ett lag som har fart på bollen framåt och i sidled. Börja spela enkelt och mycket passningar(framåt) som de gör på träning så kan vi utnyttja våra duktiga skridskoåkare längre upp i banan än som nu ta fart från eget målområde för att sedan vända hemåt med full fart och inte åstadkomma något, och sedan upprepa i anfallet efter.
Nej anfall är bästa försvar.....
Nu kör vi järnet på Lördag mot Tellus och vi hoppas få se ett Rättvik som tokanfaller gång på gång och struntar i att försöka hålla boll på egen planhalva som hittills inte funkat alls. Måste skapa mer framåt och gör man det så blir procenten mål större.
1-2 pass innan mittlinjen sen fyll på med spelare och komma flera stycken med fart i ett lysande anfall som blir stressande för de flesta motståndare.
Och bryter man motståndarens anfall högt upp så borde det vara böter på att vända hem, stick framåt direkt mot målet, och hoppas medspelare kommer till undsättning, kontra sönder motståndet

(247) Albin

Framåt så blir det mål ! Tänk om det vore så enkelt, studera siffrorna, bygg upp från försvar och framåt med det manskap/kvalité man har, finns inget annat recept. Vi talar om bandy, inte rocket science. Gör det enkelt, krånga inte till det för killarna. Så kommer det att ordna sig, behövs ingen terapi för att fixa detta.

(246) Jocke

Framåt då blir det mål.....

(245) malmberg

Nu laddar vi för Tellus hemma på lördag..... 100% ska vi i Flocken Support ge.... FRAMÅT DÅ BLIR DET MÅL, FRAMÅT DÅ BLIR DET MÅL, ska eka över Rättvik på lördag. Glöm inte av uppvärmning på Big Street från kl 12.00 alla är välkomna hälsningar Malmberg

(244) hoppfull supporter
tor, 11 december 2014 22:34:58 +0000

Håller med föregående. Mera passningar, framåt och fler med i anfallen, bättre fart och mycket mera framåt än som nu bara vända hem. Anfall mera och ha kul så kommer resultatet, kapaciteten finns ju där. Vi har ju duktiga och snabba spelare det måste utnyttjas bättre. Anfall och ha kul.

(243) lotta

jag tycker ni ska börja passa tillvarandra istället då vinner ni nog

(242) Rättvikare i förskingringen
email

Vilken kapten vi har!!!!!!!!!!!!

(241) JOCKE
tis, 18 november 2014 21:33:14 +0000

Bästa klacken i Sverige

(240) Rättvikare i förskingringen
email

Det är sådana kämpatakter som behövs hela serien. Grattis!

(239) jultomten

Nu d----ar tar vi Ht