Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(328)
(78) Per Anders Hjelm
email

FEL AV MIG BOLLNÄS VANN ÖVER RÄTTVIK MED 11 - 2.


(77) Per Anders Hjelm
email

Rätt skall vara: Bollnäs - Rättvik 2-11 inget annat.


(76) Rättvikare i Stockholm

Tack för informationen malmberg men serie spelets matcher vet jag om dom kan man hitta på svenskbandy.se så det är inga problem med dom alls utan tränings matcher och form osv..... men det verkar inte vara någon fart här alls.....tyvärr....Är det INGEN som reagerar över resultatet Bollnäs-Ifk Rättvik 2-11 jag blir förvånad!!!! Måste kanske förklara det.....alltså gjorde Bollnäs 2 mål och Ifk 11....vore jättekul att veta vilka som gjorde dom 11 målen för Ifk! det är ju fantastiskt eller? Jag LOVAR att jag ska skriva lite rapporter när Ifk är här nere i Stockholm och spelar....är på plats på Ekvallen i Gustavberg har lite problem med jobb när vi möter Tellus här nere men det löser sig säkert är eran utsände reporter då jag LOVAR men hjälp mej gärna med lite information om laget när vi spelar hemma i våran borg! Kan inte åka upp varje match tyvärr.... Ha de bra bandyvänner!

(75) malmberg
tor, 24 oktober 2013 22:25:20 +0000

Till jocke du vet ju att det ar på gång med en spelar blogg på hemsidan, kommer inom kort skulle jag tro, och till Hampus som skrev langre ner om du går in på is tider ovanför har så kommer du få upp tider.

(74) malmberg
tor, 24 oktober 2013 22:20:02 +0000

http://www7.idrottonline.se/GustavsbergsIFBK-Bandy/Nyheter/Nyheter/Ekvallensbandybanastangdvecka44/

(73) Rättvikare i Stockholm
tor, 24 oktober 2013 17:41:08 +0000

Hejsan jag måste hålla med Jocke och Brolle....vad händer med hemsidan? Jag bor i Stockholm men försöker hänga med hur det går för Ifk men måste säga att det är helt hopplöst att göra det på den här sidan! Om vi/ni nu ska ha en hemsida så måste det väll finnas NÅGON som kan skriva lite om vad som händer....matcher hur ser laget ut skador någon som gått framåt och framför allt NÄR och mot vem ska vi spela? Vilka gjorde mål hur skötte sig spelarna va det någon som va bra? fungerade försvars spelet? fungerade anfalls spelet? NÅGON måste ta tag i hemsidan! Lite svårt för mig som bor lite för långt bort att göra det åker gärna upp och ser en match och kan skriva om den men det vore fantastiskt bra att veta när matchen är och när?! Läser ett väldigt kort reportage om matchen Bollnäs - Ifk Rättvik 2 - 11 sen står det att vi va bra i första men i andra tog Bollnäs över!!! Hur då? Vi vann första halvlek med 4- 1 och andra med 7-1 hur kan då Bollnäs tagit över???? Vi är ju skit bra ju!!! Vi slog ett elitserie lag med 11-2 fantastiskt! (ironi!) men om vi kan spela såååå bra så kanske vi kunde få lite fart och lite information om laget/ lagena! här på HEMSIDAN eller hur ska man göra för att få information? Tur man har några man kan ringa.... Men om inte tränarna vet och kan skriva här vilket jag tycker dom bör kunna göra! så måste det till NÅGON som tar tag i det här med HEMSIDA! Förlåt om jag låter bitter och ironisk men det måste göras nått! Heja Ifk Rättvik!!!

(72) Jocke
tis, 22 oktober 2013 20:34:01 +0000

Kan inte nån anmäla sig att skriva om matcherna. Eller någon av spelarna kanske tycker det är kul att yttra sina tankar. Som det är nu funkar inte tyvärr. Vi som supportar vill läsa allt om laget och dess framgång. Nån måste väl ändå vilja yttra sig.

(71) Jocke
tis, 22 oktober 2013 20:34:00 +0000

Kan inte nån anmäla sig att skriva om matcherna. Eller någon av spelarna kanske tycker det är kul att yttra sina tankar. Som det är nu funkar inte tyvärr. Vi som supportar vill läsa allt om laget och dess framgång. Nån måste väl ändå vilja yttra sig.

(70) Keka

Tror det är match i Rättvik kl 19.00 ikväll och även kl 19.00 i Bollnäs imorgon!

(69) Brolle

Hejsan bandyvänner! Ryktas om någon typ av intern match med hjälp av Grycksbo spelare idag stämmer det? Och även match mot Bollnäs imorgon måndag? Hur var när spelas den isåfall? Tycker de bör kunna stå på hemsidan men kanske ställer för höga krav på någon som skriver här va vet jag men de vore fantastiskt trevligt om jag som bandyvän visste när matcherna spelas.....om man inte vet så kan man ju inte titta!? och om de finns någon som vet när det är match så måste det väll vara tränarna eller? Snälla kan ni inte skriva när ni ska spela? Vill så gärna se alla matcher mitt kära IFK spelar! men som sagt svårt att veta var och när hela tiden hör lite rykten då å då och måste alltid kolla upp....inte bra marknadsförning det!