Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(328)
(138) Svar till lillan
fre, 27 december 2013 20:44:56 +0000

Hej lillan!

Egentligen så har väl vi i och kring laget inte för avsikt att kommentera eller lägga oss i debatten i gästboken. Men jag tänker göra ett undantag eftersom jag anser att din fråga är ganska rak och för att jag tycker att jag kan ge ett hyfsat rakt svar. Vi hade begärt time-out vid ställningen 4-3 på grund av att vi såg tendenser till att vi blev för stillastående i defensiven, och vi kände trots tidigare hyfsat god kontroll på händelseutvecklingen i matchen att Borlänge kom djupare in på vår planhalva. Vi ville därför försöka ändra på det innan "skadan var skedd" om man uttrycker sig så. Att vi sedan petade in 5-3 målet och att time-outen verkställdes först i samband med det var som du säkert förstår inte planerat. Hade vi fått målet innan beslutet togs hade vi nog avvaktat en stund till.

Vid ställningarna 5-3 och 6-4 hade vi fått matchen dit vi ville, men tyvärr fick ett par "olyckliga" situationer till följd att Borlänge lyckades gå ikapp och förbi. Slutresultatet känner vi till och om time-outen vid 5-3 var den direkta eller bidragande orsaken till det får var och en ha sin egen uppfattning om. En stor besvikelse är det i alla fall!

Det är en hel del som "grinat" laget i ansiktet så här på den första halvan av serien men det är bara att fortsätta att nöta på. Laget behöver och är tacksamt för allt stöd vi får.

Väl mött och gott nytt 2014!

Johan Snihs

(137) Borlänge Bandy
tor, 26 december 2013 21:56:40 +0000
email

Tack Rättvik för en trevlig tillställning.

Ett stort plus får:
- Trevligt folk
- Gratis glögg
- Flocken som står kvar och hyllar bägge lagen (fairplay)

En match med riktig derbykaraktär som var nervpirrande för bägge sidor där vi svängde mellan hopp och förtvivlan.

Välkomna till Borlänge på nyårsafton.

Här finns bilder från matchen
http://bit.ly/1crt4aC


(136) Lillan
tor, 26 december 2013 21:32:47 +0000

Kan nån förklara för mig hur man som tränare tänker när man tar en timeout efter att man har vänt ett 2-3 underläge i paus till 5-3 efter 25 bra minuter i andra halvlek???????


(135) malmberg

Nu är lagets tankar uppdaterat in och läs vad laget tänker, och även lite om matchen mot Tillberga

(134) Pelle

Nu blir matcherna mot Borlänge avgörande om vart man får kämpa i tabellen. Vid håller fortfarande att IFK har överskattat sin förmåga. Förra säsongen blev det kval. Vad är det som ska göra att man är bättre denna säsong? Jag har inte sett det än iaf. I så fall vad är det som ligger bakom att man inte kommer upp i kvalitet? Varför får inte tränarna ut kapaciteten i truppen som man säger att man har? Nu gäller det att ladda om för annandagen. Man har helt enkelt inte råd med förlust där.

(133) Supporter

nej, det var inte menat som gnäll Malmberg, men om det är som huvudrubrik "inför UNIK" på hemsidan och man är redan inne i nästa omgång mot Tillberga så måste man väl kunna få frågan om man har glömt lösenordet.

(132) en annan i västerås

Visst var Tillberga bättre än Rättvik, har svårt att se något lag ta poäng av dom, tycker det är för mycket solokörning i Rättvik anfallsmässigt, så där har Rättvik en del att jobba med. Defensivt var det inget vidare samtidigt som Tillberga spelade riktigt bra.

(131) på plats i västerås

Bedrövligt dåligt idag sega trötta ifk spelare blev helt övrrkörda av tillberga. De positiva är att det i 2a halvlek blev någon form av anfallsspel! Hellberg och Häggis försökte iallafall få igång nån form av anfallsspel men försvarsmässigt under all kritik! Men som sagt små små förbättringar i 2a som vi kan bygga på till annandagen! God Jul!

(130) malmberg

Matchen slutade 14-2 till tillberga. Våra mål gjordes av häggström och ljungberg.

(129) på plats i västerås

7-1 till tillberga i halvtid och keka DE HÄR ÄR DEN SÄMSTA MATCHEN!Alla i tillberga förutom reserv målvakten...är bättre en ifks bästa som för övrigt är jocke ljungberg men helt otroligt dålig första halvlek hoppas på uppryckning till andra.....