Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(328)
(168) Rättvikare i förskingringen

Och Flocken hade berömvärt tryck HELA matchen! För andra hemmamatchen i rad hade Rättvik dessutom näst störst publik i Norrallsvenskan efter först Örebro och därefter Västerås - städer med mer än 100.000 invånare! Rättvik kan!

(167) Rättvikare i förskingringen

Bra tryck i andra halvlek precis som borta mot UNIK. Ta med detta till Haparanda. Det är när Rättvik trycker på framåt, som motståndarna får svårt att göra mål på oss. Då blir det inte heller så många tapp i eget försvarsområde. Kunde gott ha blivit 4-4 idag om bollen studsat rätt. Bra match på nytt av Team Behlander.

(166) Peter

Jag är säker på att i sista matchen IFK -Gustavsberg kommer att avgöra vilka av dessa lag som får kvala sig kvar i serien. Tror att Boltic och HAIK åker ur. Selånger med förstärkning kan klara sig till kval. Sen antingen IFK eller Gurraberg.

(165) Rättvikare i förskingringen
ons, 15 januari 2014 20:53:50 +0000

Grattis Victor! När nu flera elitserielag kan låta 17-åringar på toppnivå få spela, så hoppas jag Rättvik har en plan för att spela in sina främsta ungdomstalanger innan de tröttnar. Det borde inte vara svårare i Allsvenskan än i Elitserien.

(164) PA
tis, 14 januari 2014 18:56:52 +0000

GRATTIS VICTOR HJELM TILL UTTAGNINGEN I P-15 LANDSLAGETS VM TRUPP! DET ÄR STORT!

(163) malmberg
tis, 14 januari 2014 13:08:51 +0000

Åk med på årets sista borta match med Flocken Support.
Den 15 februari kommer vi boka en buss som tar oss från Rättvik ner till Karlstad där vi kommer möta Boltic kl 15.00.
Som vi har planerat vill vi va på plats redan runt kl 12.30 så man hinner äta och ta sig en dricka innan match och det finns även affärer för er som inte vill äta. Ni kan ju anmäla ert intresse här på gästboken eller prata med antingen mig Tomas Malmberg eller Jocke Momqvist vid nån hemma match så vi vet hur stor buss vi ska boka och för att få från ett pris till resan.

(162) Jocke

Det är bara Haparanda som gjort fler mål än Rättvik på Härnösand: Rättvik gör en kanonmatch med andra ord. Grattis...........

(161) Rättvikare i förskingringen

Jämför man med senaste matchen mot UNIK, så måste Härnösand vara ett väldigt mycket vassare lag, om man ser till alla vändningar hem som Rvk tvingas göra.

(160) Erran
fre, 10 januari 2014 18:01:17 +0000

Så är det!
Man är kung!
Haha..

(159) En som också va där

Spännande match i Relita arena där Erran helt enkelt bara ÄR kung! SERIÖST Du är grymm!Sen är jag benägen att hålla med "Rättvikare i förskingringen" 3 faktiskt solklara straffar inom 1 minut men men så är det domaren dömer eller gjorde han det? Johannes måste få 10 minuter för diving när 4 spelare bokstavligen hänger och tillslut får ner honom lååångt inne i straffområdet om den regeln finns? eller 5 min för osportsligt uppförande!om nu domare ska vara konsekvent! samma gäller när Östling snappar upp bollen och blir fälld av målvakten! straff eller diving!välj! efter att Johannes fått ett slag på klubban när han är på väg igenom som måste ha hörts in till ishallen 2 väggar och 250 meter därifrån....har för mej att man inte få slå på motståndarens klubba.....men där va domaren konsekvent....Kalle fick 10 min för protest! och tur att det bara blev han som åkte ut för hela laget protestera ju men det är kanske det som är konsekvent...Hursomhelst spännande va det och matchen va bra!
OCH inställningen arbets moralen och kämpa andan i ifk Rättvik va det inget fel på och det är många matcher kvar!Bryt ihop och kom igen! Ps! kul att se Björkmans engagemang på bänken!!ds