Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(328)
(208) Karlsson

Hej de ryktas om både Häggis och taggen till elitserien!? Inte bra det Häggis va ju grym förra året och taggen är ju taggen!Dom behövs!

(207) Anton
tis, 25 mars 2014 06:38:42 +0000

Jag tycker det känns onödigt att ge bort friplatser för de allsvenska lagen till elitserien. Då de två sämsta i elitserien fortfarande kan vara bättre än de lag som kommer upp från allsvenskan.
Det skulle bara bidra till att elitersien tappar status och kvalité.

(206) Erik Stål
tor, 20 mars 2014 11:05:14 +0000
url  email

http://www.bandytexter.n.nu/ Klicka på Mina BrevtUV3R
Kvalet
Gör om kvalet så att det åtminstone blir ekonomiskt och sportsligt rättvist. Som det är nu är det endast en stor kostnad för berörda kvallag. Ingen större publikinvasion på årets matcher, (Gripen litet undantag) med endast två lag som kan ta steget upp. Betydelselösa matcher spelades när serierna var helt klara.
Mitt nya förslag är. Slopa kvalserierna, spela istället playoffmatcher, som det gjordes för div. I och allsvenska lagen. Spänning och publiken fick sitt. Det kvalet tänker jag inte beröra, kanske man kan slipa lite på det också.
Ett absolut måste för kvalet
Är att de två sista lagen åker ur direkt och skall absolut inte få kvala. De allsvenska ettorna går direkt till Elitserien. De allsvenska tvåorna kvalar mot det elfte och tolfte lagen från Elitserien i två playoffmatcher, där tvåorna börjar hemma. Där geografisk hänsyn måste tas. Vinnarna tar elitserieplatserna. Två nya platser garanteras till elitserien samt att chans finns för alla fyra, då de bästa av dem tar steget upp.
Ett annat alternativ är att ettorna i allsvenskan norra och södra playoff spelar mot tvåorna. Ettan i norra mot tvåa i södra och ettan i södra mot tvåan från norra. Vinnarna går direkt upp. Förlorarna får en ny chans mot elitserielagen, nummer elva och tolv. Vinnare där är klara för Elitserien. Detta alternativ ger ett par matcher till för de förlorade lagen från playoff ett.


(205) Rättvikare i förskingringen

Super, Hellberg! Känns verkligen bra att redan veta kring vilka vi bygger laget kommande säsong!

(204) Rättvikare i förskingringen
fre, 14 mars 2014 20:06:46 +0000

Och Häggis har ju varit utropstecknet den här säsongen. Stort tack och trevlig sommar, när den kommer!

(203) Jocke M
fre, 14 mars 2014 13:58:30 +0000

Tack själv "Häggis". När ni spelar som ni kan så är ni ett av det bättre lagen i Allsvenskan och då är det riktigt roligt att se er. Förstår att ni uppskattar oss i Flocken trots att vi inte alltid har varit bra vi heller, det beror delvis på att vi önskar vi vore fler och att vi ibland blir besvikna över att spelet och poängen inte går våran väg. Vi är ju lika mycket med i matchen som ni med hjärta och själ. Gläds som tokar när det går bra och arga/besvikna när det går dåligt. Men roligt har vi, när vi åker på bortamatcher tex. Uppladdningen före match sittandes i supporterbussen och har lotterier mm, är mycket värt för att sedan se matchen som på förhand alltid är vunnen såklart ;)
Nu ser vi fram emot att möta våra hjältar på en brännbollsmatch i sommar med efterföljande fest. Det låter väl bra.
Nu ska vi i Flocken ligga i hårdträning i sommar för att till hösten komma med nya krafter och nya ideer ska genomföras.
Hoppas att Falun och Borlänge tar tag i supporteriet och ger oss en match;)
Lilla Rättvik kan slåss mot lag i betydligt större orter och det är inte illa det (och hall har vi).
Trevlig sommar önskar Jocke M

(202) Häggis 21
tor, 13 mars 2014 10:48:58 +0000

Hej!

Tänkte tacka flocken och publiken för säsongen, ni i flocken är verkligen grymma som följer oss i ur och skur!
Ha de gött.

(201) Rättvikare i förskingringen

Grattis och stort tack till Flocken! Samma höga nivå hela säsongen! Utan den.......?

(200) malmberg

Stort grattis. Blev onödigt spännande mot slutet men nu är vi i allsvenskan nästa säsong med.

(199) Erran

Tack Grymmans Grabbar för säsongen 2013-2014 !!!